shutterstock_133197947.jpg

Evenimente

La Club Transilvania am gazduit si organizat numeroase evenimente sportive, evenimente corporate cu tematica sportiva, petrecerei pentru copii, campionate de fotbal si tenis, cupe si turnee.

 

 

 

 

 

 

Club Transilvania ofera multiple posibilitati de recreere  atat in sala de sport, cat si in aer liber. Va putem la dispozitie facilitati pentru practicarea urmatoarelor sporturi: volei, baschet, tenis in sala ( pe suprafata rapida), tenis pe zgura rosie, fotbal pe teren sintetic, tir cu arcul, arte martiale, tenis de masa, badminton si pentru multe alte activitati care implica miscarea.

IN ULTIMII ANI AM ORGANIZAT SI UNEORI GAZDUIT MULTE EVENIMENTE CORPORATE SAU CU TEMATICA SPORTIVA UNDE ATAT CEI MICI CAT SI ADULTII AU PETRECUT MOMENTE FRUMOASE INTR-UN MOD CAT MAI ACTIV, SANATOS SI RELAXANT. 

Organizarea si coordonarea de diverse evenimente de la cupe si campionate la diverse sporturi, aniversari, petreceri tematice si actiuni caritabile a facut ca baza sportiva Transilvania sa fie recunoscuta si apreciata pe aceasta nisa de activitate. Am organizat evenimente atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.


Un avantaj al Clubului Transilvania este suprafata generoasa de care dispune, 5,5 ha, baza sportiva fiind realmente inconjurata de verdeata. Din acest motiv ne consideram norocosi ca avem posibilitatea organizarii de evenimente intr-o ''oaza de verdeata''. Cu toate ca suntem la doar doi kilometri de centrul Clujului, ai impresia ca esti iesit din oras, departe de poluarea chimica si fonica. Simti ca esti in natura.

De asemenea punem la dispozitia clientilor nostrii restaurantul Respiro care are o capacitate de 50 de locuri in interior si terasa este de 100 de locuri cu posibilitate de extindere cu mobilier de targuri pana la 2000 de locuri.


Putem concepe oferte in functie de bugetul dumneavoastra, oferte variate si flexibile pentru petreceri corporate, petreceri tematice, aniversari, team building-uri, seminarii, expozitii, proiectii, lansari de produse, majorate, microrevelioane. Suntem atenti la solicitarile dumnevoastra si ne dam tot interesul pentru a oferii servicii de calitate si prompte. Va ptem pune la dispozitie urmatoarele facilitati:

 • aproximativ 3 ha- spatiu verde unde se poate crea decorul potrivit pentru evenimentul tau

 • zona de copaci - 0,7 ha- ideal pentru hamace, slackline, tobogane gonflabile copii, trambuline, ateliere creatie

 • 9 terenuri de tenis cu zgura rosie - se poate juca si labtenis is badminton

 • 5 terenuri de fotbal sintetic

 • 1 sala de sport suprafata rapida de 600 mp-ideala pentru orice activitate de interior

 • bar-capacitate 50 de locuri, dotat cu instalatie profesionala de sunet

 • terasa 100 de locuri cu posibilitate de extindere pana la 2000 de locuri.

 • parcare generoasa - capacitate pana la 700 masini

 • 3 vestiare dotate cu dusuri, toalete si dulapuri pentru depozitarea obiectelor personale

 • echipa tehnica: foto-video-DJ-MC-event planner-scena-lumini

 • food & beverages

 • animatori pentru copii

 • program sportiv -activitati cardio sau dance

 • program artistic- dansuri moderne sau artisti ( solist sau band )

Serviciile noastre sunt si au fost oferite urmatoarelor companii:


Doresc sa va transmit aprecierea pentru deschidere, profesionalism si colaborarea de pana acum.
— Sigina Luca, Eventos
Multumesc pentru eficienta in comunicare, de care ati dat dovada pe parcursul colaborarii noastre.:-) Keep up the good work !
— Andreeea Negritu, Fortech
Multumesc pentru gazduirea evenimentului sportiv si pentru implicarea tuturor. Ne-am simtit foarte bine.
— Cristina Dan, Emerson