shutterstock_35484538.jpg

Oferte corporate

 
 

intra in joc si hai cu gasca la miscare

In ultimii ani in cadrul clubului nostru am organizat numeroase evenimente corporate mai mari sau mai mici. Dupa aceste evenimente reusite o mare parte dintre companii au ales sa rezerve abonamente saptamanale la terenuri sau/si sala multisport. Mai jos am pregatit cateva posibilitati de parteneriat pentru compania dumneavoastra.

 
 
sala multisport volei baschet cluj.jpg

Abonamente season pass 2018

 

Poti alege un season pass care iti va oferi acces pe durata unui an la oricare din facilitatile principale ale clubului nostru ( tenis zgura, tenis suprafata rapida, fotbal sintetic, volei, baschet ).Ideea e simpla: compania rezerva un abonament anual si tot personal va avea acces la facilitatea rezervata. 

 
terenuri fotbal sintetice cluj.jpg

Varianta clasica: rezervarea unui anumit teren pentru o anumita perioada

 

Daca doresti sa ai rezervat saptamanal o anumita pozitie intr-un anume interval, atunci acest abonament este pentru compania dumneavoastra. Ai pozibilitatea sa rezervi pe o perioada determinata, cu prelungire automata, orice facilitate oferite de noi. 

 

 
terenuri tenis zgura cluj.jpg

Abonament in co-plata: compania va plati o parte din costul abonamentului

 

Poti oferii personalului din companie servicii de '' relaxare prin miscare '' prin incheierea unei conventii prin care personalul beneficiiaza de un anumit tarif la terenuri sau sala de sport. O parte din contravaloarea orei de joc va fi suportata de angajat iar diferenta se va factura companiei in functie de numarul de ore jucate.

 

 
evenimente corporate cu tematica sportiva.jpg

Personalul companiei beneficiaza de tarife preferentiale la anumite activitati

 

Presupune incheierea unei conventii in urma careia personalul companiei dumneavoastra beneficiaza de tarife preferentiale la anumite facilitati la bazei sportive.