politica confidentialitate club transilvania.jpg

Politica de confidentialitate

·Politica de confidentialitate

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să vă explice si sa clarifice tipul informatiilor care le colectam, de ce le culegem și cum utilizam aceste informatii. Confidentialitatea infomatiilor dumneavoastra este prioritara pentru noi.

Ce fel de informatii colectam?

Datele dumneavoastra ajung sa fie colectatede catre noi folosind sectiunea de rezervari online de pe www.clubtransilvania.ro ,  sectiunea de rezervari de pe pagina oficiala Club Transilvania din reteaua sociala Facebook, abonarea la newsletter, completarea campurilor din formularul de contact de pe site,  participarea la diverse competitii, concursurii si promotii, folosind uneltele si serviciile Google (adwords si remarketing). Deasemenea, in cazul unei rezervari telefonice va vor fi solicitate informatii precum numele dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de email.

Informatiile pe carele trasmiteti sunt nume, prenume, adresa de email si numarul de telefon.  Folosind contorizarea traficului de pe site-ul www.clubtransilvania.roprin diverse mijloace precum google analytics aflam informatii despre durata timpului petrecut pe site, paginile vizualizate,  motorul de cautare si sistemul de operare folosit, platforma de pe care ne-ati accesat (desktop sau mobil). Informatii despre dumneavoastra mai pot fi adunate in urma unor recomandari ale unor persoane cunoscute de catre dumneavoastra.

Toate informatiile colectate sunt stocate si procesate prin intermediul site-ului si a calculatoarelor proprii. Acestea nu se vor instraina, vinde sau dezvalui fara acordul in scris al dumneavoastra.

Cum utilizam informatiile pecare le colectam?

Folosim informatiile pentru a ne imbunatati iin permanenta serviciile oferite si a crea o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru.  Deasemenea informatiile colectate ne ajuta la optimizarea activitatii prin crearea unor campanii si materiale publicitare cat mai personalizate. Dorim o imbunatatire constatnta in modul in care facem publicitatea.

Folosim informatiile colectate si pentru transmiterea de informatii, felicitari, vouchere sau alte materiale promotionale. Acestea ajung la dumneavoastra in urma contactarii telefonice, email sau prin posta.

Asa cum am precizat si mai sus nu vindem si nu inchiriem datele preluate fara acordul dumneavoastra, unor terte persoane in scopuri de marketing. In orice moment aveti posibilitatea de a ne anunta pe email sau telefonic daca nu doriti sa primiti informatii publicitare din partea noastra. 

Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate nu ezitati sa ne contactati la:

Posta: Cluj Napoca, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 41, Cluj, Romania, 400326
E: marius.chiorean@clubtransilvania.ro
M: +4 0724351381