shutterstock_86746336.jpg

Regulament Club Transilvania

 

 

Regulament de ordine interioara

11/12/2018

Conditii generale

Participantii vor avea o conduita sportiva si civilizata in incinta bazei sportive, vor folosi in mod corespunzator facilitatile puse la dispozitie de Club Transilvania ( vestiare, dusuri, dulapuri, grup social, uscatoare par, parcare ).

Se vor folosi pantofi de sport cu talpa adecvata suprafetelor de zgura, terenurilor de fotbal sintetic si respectiv sala interioara fiind suprafata rapida.

Fumatul este interzis pe terenul de joc si in tribune, si permis doar in locurile special amenajate si terasa.

Consumul de bauturi alcoolice e permis doar in incinta barului si a terasei amenajate.

Accesul auto este permis pana la prima parcare unde este afisat indicatorul ‘’acces autovehicule interzis ‘’.

Accesul cu animale pe terenuri, in sala sport si in bar este strict interzis.

Accesul cu biciclete este strict interzis in interiorul cladirii. Avestea vor fi lasate in suportul special amenajat pentru biciclete situat in fata portii de intrare pe terenurile de tenis.

Se va respecta orarul rezervarilor pentru terenuri si linistea pentru desfasurarea activitatilor sportive.

Rezervari facilitati Club Transilvania

Serviciile de inchiriere vor fi incasate la pretul valabil in momentul efectuarii platii. Transilvania Constructii S.A. isi rezerva dreptul de a modifica pretul si tarifele contractelor in orice moment, fara o notificare prealabila pentru cei care beneficiaza de tarife preferentiale fara a depasi pretul cu ora listat pe pagina noastra. In cazul contractelor cu pozitie fixa, orice modificare trebuie anuntata cu cel putin 10 zile inainte.

Pentru a obtine pretul redus de abonament, clientii trebuie sa achite suma totala pentru luna in curs conform tarifelor afisate pe pagina noastra: www.clubtransilvania.ro , inainte de a beneficia de serviciile de inchiriere a terenului sau a salii de sport.

In cazul neachitarii abonamentului la inceputul lunii, se va practica pretul cu ora afisat pe site-ul www.clubtransilvania.ro sau in incinta unitatii la avizier.

Toate rezervarile sub forma de abonament si rezervarile preluate telefonic/mail vor fi introduse in sistemul de rezervari online afisat pe site-ul www.clubtransilvania.ro. Se considera o rezervare care poate fi recuperata in caz de neprezentare daca s-a instiintat in scris la administratia bazei sportive la adresa manager@clubtransilvania.ro sau s-a anulat direct din sitemul de rezervari online, daca aceasta s-a facut inainte cu 7 zile inainte de data pentru care este retinuta pozitia. In caz contrar nu se considera rezervare cu recuperare in cazul neprezentarii.

Rezervarile la facilitatile oferite se pot face in sistemul de rezervari online cu 7 zile inainte. In cazul in care aveti mai mult de trei rezervari la care nu v-ati prezentat si nu ati anuntat conform regulamentului intern sau politicilor de anulare a unei rezervarii, Clubul Transilvania va putea refuza/anula inchirierea terenurilor si a salii de sport pentru rezervarile viitoare facute de dumneavoastra.

In caz de vreme nefavorabila, ocaziile platite anticipat vor putea fi recuperate, in limita locurilor la terenuri si sala de sport disponibile, in termen de 30 de zile de la data in care s-a amanat rezervarea. Se considera vreme nefavorabila zilele in care din cauza conditiilor meteo ( ploi sau ninsori ) terenurile sunt impracticabile si nu se pot desfasura activitati sportive. In zilele respective, terenurile sunt blocate rezervarilor din sistemul online.

In cazul in care nu se pot asigura aceste recuperari contravaloarea rezervarilor va fi restituita.

Orarul afisat pe site poate suferi modificari fara o notificare in prealabil in cazul unor sarbatori legale, evenimente, lucrari de mentenantasau in cazul unor evenimente neprevazute ( intreruperea energiei electrice, intreruperea alimentarii cu apa, intreruperea alimentarii cu gaze ).

Accesoriile necesare desfasurarii jocului ( mingi, rachete tenis, palate tenis masa) pot fi inchiriate la cerere de la receptie ( bar ) in urma completarii unui tabel in care se va specifica numele pe care s-a facut rezervarea, obiectul si cantitatea inchiriata si se vor preda doar dupa semnare si achitarea contravolrii de inchiriere In cazul in care acestea se predau distruse, rupte sau deformate se va percepe contravaloarea costului de achizitie a obiectelor inchiriate.

Maieurile pentru fotbal se ofera gratuit insa se va percepe o garantie de 30 de lei pentru un set de maieuri (6-7 bucati ). Aceasta se va restitui odata cu predarea maieurilor la bar-receptie. In cazul in care din acestea lipsesc sau sunt distruse se va percepe un cost de 10 lei/bucata, Tva inclus inainte de returnarea garantiei.

Conditii specifice sala sport/terenuri

Clientii au obligatia de a peria terenul de tenis zgura inainte de a-l elibera.

Ora de tenis de camptine 55 de minute, de la fix pana la fara 5 (pentru activitatile de pregatire teren : udare si periere)

Ora pentru activitatile desfasurate in sala sport (tenis, baschet, volei) tine 55 de minute, de la fix pana la fara 5, pentru a se putea face schimbul fileurilor.

Va rugam sa cereti ajutorul colegilor pentru aprinderea nocturnii, montarea/demontarea fileului de volei/tenis si punerea in pozitia de joc a panourilor de baschet. Distrugerea sau defectarea unor componente va duce la retinerea contravalorii reparatiei. In plus nu raspundem pentru accidentarile rezultate in urma folosirii necorespunzator a echipamentelor din baza sportiva.

 Garantia de sanatate si siguranta

Fiecare participant la activitatile sportive desfasurate in incinta Clubului Transilvania este responsabil in vederea asigurarii ca este capabil pentru sustinerea de efort fizic. Orice activitate fizica se desfasoara pe propriul risc. In unele cazuri precum inscrierea la cursurile individuale sau cursurile la grupe, administratia va cere completarea unui formular privind starea dumneavoastra de sanatate. In cazul persoanelor sub 18 ani cerem o adeverinta medicala in care se specifica ca persoana participanta la cursuri este clinic sanatoasa pentru desfasurarea de activitati sportive.

In cazul unei accidentari anterioare este indicat sa consultati un doctor pentru a va asigura ca sunteti capabili in practicarea de exercitii fizice si ca acestea nu sunt in daunatoare pentru sanatatea, confortul si conditia fizica a dumneavoastra.

Este interzisa folosirea terenurilor si a salii de sport in cazul in care sunteti infectat cu o boala contagioasa, suferiti de infectii, inisponibilitate fizica precum rani deschise, entorse, rupturi de ligament, infectii care ar duce la discomfortul altor participanti la activitatile clubului precum si la inrautatirea starii de sanatate a dumneavoastra.

Va recomand ca inainte sa folositi facilitatile Clubului Transilvania sa va familiarizati cu caile de evacuare in caz de urgenta. Este responsabilitatea fiecarui individ sa urmeze semnele directionale privind evacuarea in situatii de urgenta.

Dulapuri obiecte personale vestiare

Club Transilvania nu isi asuma raspunderea pentru bunurile si obiectele personale ramase in vestiare, terenuri si sala de sport. Obiectele personale se pot depozita in dulapurile din vestiare in urma achitarii unei garantii de 10 lei per dulap. Aceasta se va restitui in urma predarii cheii de acces la dulap. In cazul pierderii cheii se va percepe o taxa de 20 de lei.

Bunurile ramase in vestiare, sala de sport si terenuri vor fi donate dupa 30 de zile dacanu sunt revendicate in acest timp.

Raspunderea

Club Transilvania isi rezerva dreptul de a selecta clientela fara a tine cont de rasa, sex, varsta, religie, statut civil, orientare sexuala si nationalitate.

Club Transilvania nu isi asuma raspunderea pentru bunurile lasate in incinta clubului sau in masini in parcarea proprie. Aceasta nu este monitorizata video.

In cazul in care Clubul Transilvania intra in posesia unor obiecte pierdute isi rezerva dreptul de a le pastra timp de 30 de zile in cutia cu obiecte pierdute.

Protejarea datelor personale

Datele colectate sunt folosite pentru a va putea identifica si urmari abonamentul dumneavoastra. Deasemenea pe langa datele personale ( adresa, CI, telefon si mail ) in unele cazuri va cerem si completarea unui formular privind starea generala de sanatate. Prin semnarea unui contract sau formular de inscriere la diverse clase sau cursuri, va exprimati consimtamantul de a pastra datele dumneavoastra pana la doi ani dupa incheierea colaborarii/abonamentului dumneavoastra. Deasemenea va dati acordul asupra informarii de catre Sc Transilvania Constructii SA prin email/sms asupra modificarilor aparute in programul Clubului Transilvania.

CCTV

Proprietatea Clubului Transilvania este supravegheata video mai putin zona vestiarelor. Orice activitate ilegala in incinta Clubului poate fi urmarita pe sistemul de supraveghere video in vederea luarii de masuri legale de catre organele abilitate.

Procedura privind reclamatiile

Oricine este incurajat sa comenteze si sa reclame orice aspect in relatia cu Clubul Transilvania. Va puteti adresa personalului de la bar-recetie care are obligatia a va pune la dispozitie Caietul de sugestii si reclamatii pentru a va exprima in scris. Deasemenea puteti folosi si formularul de contact de pe site-ul www.clubtransilvania.ro sectiunea contact.

Va rugam sa lasati date relevante pentru a va putea contacta in vederea solutionarii cazului dumneavoastra. Vei primi un raspuns in scris in cel mult 48 de ora de la data inregistrarii cazului/cererii dumneavoastra.

Daca nu sunteti multumiti de raspunsul primit sau solutia oferita puteti cere reanalizarea cererii si stabilirea unei intalniri cu Managerul Clubului Transilvania.

Toate plangerile scrise se vor analiza si cauta solutii pana la inchiderea si rezolvarea cazului respectiv.

Acest regulament intern poate suferi modificari, adaugari de continut fara o notificare in prealabil. Orice modificare a regulamentului va fi afisata pe site si la avizierul unitatii