responsabilitate sociala club transilvania.jpg

Responsabilitate sociala

Conduita

A te comporta etic este esenta a ceea ce inseamna sa fii un profesionist.

Dorim sa promovam imaginea unei echipe care actioneaza cu integritate, cinste si onoare in tot ce intreprind.  Garantam intotdeauna in fata clientilor sau a colaboratorilor nostrii ca vor beneficia de servicii de calitate, transparentasi profesionalism.

Respectam legea si nu facem compromisuri sau abateri morale in vederea obtinerii unor avantaje personale sau profesionale. Tratam cu respect si politete toate persoanele  cu care intram in contact, fiind responsabili de toate actiunile intreprinse. Incercam a ne desfasura activitatea cat mai moral si corect posibil.

Club Transilvania mizeaza pe respectarea cerintelor si normelor legale in vigoare. Sustinem concurenta loiala si nu folosim mijloace nelegale si abuzive precum mite, atentii sau trafic de influenta.


Responsabilitate sociala

Credem in dezvoltarea durabila si prezervarea calitatii mediului inconjurator si incercam a reduce pe cat posibil impactul negativ asupra mediului inconjurator prin urmatoarele mijloace:

·       Folosirea ambelor fete a unei coli de hartie in printarea documentelor.

·       Utilizarea de ciorne pentru tiparirea documentelor interne.

·       Transmiterea documentelor in format electronic pentru a reduce cat mai mult consumul de hartie.

·       Folosirea si achizitionarea de echipamente si bunuri cu un consum cat mai redus de energie si cu un impact negativ cat mai mic supra mediului.

·       Folosirea de spoturi led pentru iluminarea terasei si a barului, iar restul corpurilor de iluminat cu becuri economice.

·       Toate echipamentele (aparat cafea, frigidere racoritoare, imprimante, laptop-uri ) sunt configurate pentru un consum minimal pe durata utilizarii,  iar functia standbyeste setata la un interval scurt de inactivitate.

·       Achizitionarea de carti si cursuri in format .pdf

·       Promovam miscarea incurajand mijloacele alternative de transport precum bicicleta sau mersul pe jos.