shutterstock_228576133.jpg

Rezerva Online

La Club Transilvania ai posibilitatea sa iti rezervi in timp real terenul de tenis zgura rosie, terenul de fotbal sintetic sau sala de sport.

sala baschet volei tenis cluj napoca jpg

Pasi de urmat in cazul unei rezervari online:

  • alege activitatea dorita

  • alege din calendar data si ora ( apar doar intervalele disponibile )

  • completeaza formularul cu datele de contact

  • Rezervare confirmata - vei primi pe mail detaliile

Click pe imagine pentru a mari

* Da refresh la pagina daca nu s-a incarcat facilitatea dorita pentru rezervare ( sala sport, terenuri fotbal si cursuri tenis ).


Nota: Tariful per ora la abonament se acorda in cazul rezervarii si achitarii in prima sedinta din luna a unui numar de minim o ora pe saptamana.

 
 
evenimente sportive cluj

Ce spun cei care au ales facilitatile oferite de Club Transilvania?

În ultimii 26 de ani am practicat arte marţiale în multe săli din Clu-Napoca, din ţară şi străinătate. În ultimii 10 ani, ca instructor şi coordonator de şcoală de arte marţiale, am închiriat diverse săli de sport şi la un moment dat am administrat una dintre ele. Astfel că pot vorbi despre o sală de sport din trei perspective diferite: a unui utilizator, a unui instructor și a unui manager.
Folosesc sala de sport a Clubului Transilvania de peste un an, din iunie 2014. Sala este mare, aerisită și luminoasă. Suprafața sălii este potrivită pentru derularea cursurilor atât în kimono, cu picioarele goale cât și cu încălțăminte sport. Vestiarele sunt OK. Am putut să îmi desfășor activitatea lejer și cu grupe de peste 40 de oameni.
Însă, din experiența mea, echipa care administrează baza sportivă este cea mai importantă resursă. Felul în care comunic cu membri ei și felul în care aceștia își fac treaba sunt aspectele care îmi asigură mie confortul și siguranța în derularea cursurilor.
Iar pentru echipa Clubului Transilvania am doar cuvinte de laudă! Întotdeauna sunt disponibili și prietenoși. Întotdeauna încearcă să îmi ofere ce au în cele mai bune condiții. Chiar dacă uneori există scăpări, acestea sunt asumate și remediate prompt. Merg întotdeauna cu plăcere la baza sportivă, pentru că mă simt ca între prieteni!
— László Pethő Instructor Krav-Maga, școala Krav-Maga Stability in Motion

Club Transilvania dispune pe langa cadrul natural minunat si de suprafete de joc foarte bine construite si intretinute. Sunt peste 10 ani de cand ma intalnesc cu prietenii pentru a petrece un timp placut pe terenul de fotbal sau pe terenurile de tenis. Este de apreciat faptul ca spatiile destinate barului si terasei au fost renovate si ofera un cadru placut pentru discutiile de dupa joc. Calitatea serviciilor si nivelul de echipare al bazei sportive ne-a transformat in clienti fideli.
— Codreanu Catalin, Actor
On behalf of all of us at Blythswood Romania, I am writing to thank you for hosting our very first Blythswood Romania Football Cup on Saturday 22 October at Club Transilvania. We had a great event, and despite the weather at the beginning of the day, the conditions were playable and the feedback we received was very positive. We would like to thank Club Transilvania for providing us with pitches . Once again, thank you for your assistance and trust in Blythswood Romania. We do not take your generosity for granted.
With kind regards
— John Mc Kellar, Blythswood Romania